Conor Mcgregor Nyheter Och Info

Conor Mcgregor Nyheter Och Info

Under gårdagens presskonferens fick vi se en betydligt lugnare och ödmjukare McGregor, som ständigt komplimenterade motståndaren. Han har även uttryckt hur träningslägret varit hans bästa hittills. Den motiverade Conors prognos om hur fighten kommer gå består av en knockout på under 60 sekunder, men hans motståndare har gått in med en helt annan attityd.

I ett försök att vinna tillbaka titeln mötte han Khabib “The Eagle” Nurmagomedov i en titelmatch på UFC 229 den 6 oktober 2018. Nurmagomedov vann matchen i den fjärde ronden via submission och en rear-naked choke. I början av juni 2016 meddelade UFC att McGregor och Diaz skulle mötas i en returmatch den 20 augusti 2016 på UFC 202.

McGregor tog sig upp och fick in några tunga träffar i den första ronden. Vid ett tillfälle såg han ut att skaka om sin motståndare med en högerträff. Förre mästaren Conor McGregor knockade Donald Cerrone bara 40 sekunder in i nattens stora UFC-match i Las Vegas.

  • Nedan följer ett axplock av de mest populära speltyperna inom UFC.
  • McGregors nuvarande record är på 22-5, varav nio av vinsterna har varit i UFC.
  • Frågan är om McGregors närvaro i ringen kommer att föda flashbacks till deras tidigare möte eller inte, då vi sett hur knockouts kunnat hemsöka fighters i flera års tid.
  • Den tredje matchen mellan Conor McGregor och Dustin Poirier är på förhand den mest intressanta på länge.

Apropå att vinna fajter tidigt är även det något vi har sett flera gånger tidigare när McGregor är inblandad. Av hans 22 segrar har 14 av de avslutats via slag i den första ronden där fyra av de har kommit inom en minut. Som det har nämnts tidigare blev ju Poirier besegrad efter knappa två minuter in på den första ronden. Hos Bet365 är det väldigt bra utdelning på oddsen på att han tar hem det hela i första ronden även i returmötet. The Notorious har varit utanför UFC-scenen i nästan två år, men trots detta skapat stora rubriker. Detta var redan ett rivalmöte från start, men tack vare att Conor stormade UFC 223 Media Day och kastadestaket på en spelarbuss Khabib befann sig i, är detta nu en hatmatch.

Tyvärr Uppstod Ett Problem

Conor blev sedan den förstanågonsinatt hålla två titlar samtidigt, vilket The Notorious gjorde i UFC 205. Efter vinsterna mot Jose Aldo och Eddie Alvarez, höll McGregor titeln sombådefeatherweightochlightweight champion. Irländaren fick dock snabbt ge upp featherweight-titeln på grund av matchmaking-problematik för UFC.

Matchen blir den första på cirka ett och ett halvt år för Kowalkiewicz. En av dem som uttrycker tveksamheter för om Diaz kommer att återvända som MMA-fighter är 37-åringens egna coach, Cesar Gracie. Enligt honom, kan Nick likaväl tänka sig att förskjuta oktogonen åt sidan, och istället trä på sig boxningshandskarna för sin första kampsportsmatch på över ett halvt decennium. I en intervju med den amerikanska kampsportssajten MMAFighting.com, förklarar Gracie att de blickar mot september som ett potentiellt datum för Nicks återkomst. MMA-veteranen och publikfavoriten Nick Diaz kan komma återvända till kampsporten i en boxningsmatch. Det har länge ryktats om att Nick skall vara på väg tillbaka till buren efter ett långt avbrott.

McGregor förväntades möta Cole Miller i huvudmatchen på en gala i Dublin den 19 juli 2014, men Miller skadade sig och ersattes av brasilianaren Diego Brandão. Mellan februari 2011 och december 2013 vann McGregor åtta matcher varav sju via knockout. I november 2016 ställdes han mot Eddie Alvarez, som då hade vunnit lättviktsbältet av Dos Anjos, i en match om titeln i lättvikt.

Conor McGregors UFC

Dustin Poirier, som verkade något nervös under gårdagens konferens, är redo för ett 25-minuters krig – något han var med om i juli mot co-main lättviktaren Dan Hooker. McGregor och Poirier har mötts en gång tidigare, 2014, och den gången vann irländaren på knockout efter bara 106 sekunder. Irländaren gick till attack direkt även i nattens returmöte, men Poirier svarade med att plocka ned honom på marken för att sänka tempot.

McGregor är bland annat sponsrad av Beats by Dre, Monster Energy och tidigare sponsrad av bland annat Reebok som försåg honom med sportutrustning. Den mest populära kampsporten är MMA där den största och mest kända delen är Ultimate Fighting Championship, förkortat UFC. Där har vi Alexander ”The Mauler” Gustafsson som den störst lysande stjärnan i Sverige. De internationella stjärnorna är till exempel Conor Mcgregor och Jon Jones.

Speltips: Under 2 5 Ronder

Conor McGregor vs Poirierär den största matchen i världen på länge och folk från hela världen kommer följa spektaklet. I juni 2013 blev det klart att McGregor skulle möta engelsmannen Andy Ogle den 17 augusti 2013 i Boston. Det visade sig senare att McGregor hade skadat sig under matchen och han tvingades genomgå en knäoperation. Lyckas Poirier hålla ut mot McGregors offensiv i de inledande ronderna har han en god chans att få med sig ett bra resultat.

Det är en sällsynt förekomst att finna en vän till Colby ”Chaos” Covington (16-2) i UFCs stall av fighters. Den kontroversielle 33-åringen har under ett par år arbetat intensivt för att bli den mest avskydde atleten i organisationen. Den senaste att ge ljud åt sitt hat för Covington är den nummer 9 rankade welterviktaren Belal ”Remember The Name” Muhammad (19-3, 1 NC), som säger sig kraftigt ogilla ”Chaos”. Deras match stoppades abrupt inför den tredje ronden efter att Murata lidit http://ny.lokalsport.nu/manniskor-satsar-pa-conor-mcgregors-pensionsodds/ en skada på armen under stridens gång. Efter ett sjukhusbesök följande kampen visade det sig vara ett bra beslut, då Murata brutit armen. UFC-stråviktaren Kanako Murata har visat upp röntgenbilder på det armbrott hon led under helgens gala UFC Vegas 29.

Efter en stark start av McGregor förlorade han via teknisk knockout 2.32 in i andra ronden. Senast såg vi McGregor avsluta Donald ‘Cowboy’ Cerrone efter endast 40 sekunder vid UFC 246 via TKO i januari 2020. Dessförinnan besegrades han av sin ärkerival Khabib Nurmagomedov i titelmatchen vid UFC 229 i oktober 2018 där han dominerades och avslutades via neck-crank. Innan detta blev irländaren dubbelmästare när han avslutade lättviktsmästaren Eddie Alvarez via TKO. Den förstnämnda tog hem segern via slag, i drabbningens andra rond.

Disciplin och struktur är de riktiga nycklarna till framgång och de två sakerna har jag. Jag är absolut mycket mognare i dag, i alla avseenden av mitt liv. Jag har tagit mig igenom en hel del, men jag står här framför er i dag och har segrat. Det har varit tufft, men alla mina tränare och träningskamrater har varit fenomenala. Jag ser verkligen fram emot att få visa upp allt arbete som vi har lagt ned och sätta min nation på kartan en gång till, säger den stolte Dublin-sonen McGregor.

De största spelbolagen rankar McGregor på förhand som en större favorit, främst på grund av hans förmåga att ta fram det bästa när det behövs som mest. Dock så måste man understryka att oddsen ligger ganska nära i paritet med varandra, något som gör matchen svårare än någonsin att tippa på förhand. Det är ingen lätt fråga att svara på, om man betänker alla de faktorer som spelar in.

No Tags

Leave Comments